Fly Drive Lissabon en Alentejo Afbeelding Fly Drive Lissabon en Alentejo
Fly Drive Lissabon en Alentejo ***
Bestemming: Rondreizen Portugal - Fly Drive Portugal

Fly Drive Lissabon en Alentejo

***

plane hotel car


8 Dagen

8 dagen / 7 nachten - inclusief vlucht, accommodatie en All-in autohuur (0 eigen risico). Bij 10 dagen / 9 nachten kunt u zelf aangeven in welke locatie u de extra 2 nachten wilt verblijven. Deze reis kan worden aangepast naar uw wensen. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op naar aanleiding van uw wensen.Dag 1-2: Vertrek naar Lissabon - 2 overnachtingen in Lissabon

Bij aankomst in Lissabon luchthaven haalt u uw huurauto op en rijdt u naar uw hotel in Lissabon waar u 2 nachten zult verblijven. Lissabon, de hoofdstad van Portugal, is een grote en dichtbevolkte stad aan de rivier de Taag, dicht bij de kust. Bewonder de kunst in het Museu Nacional de Arte Antiga, leer alles over tegels in het Museu Nacional do Azulejo of bekijk hedendaagse kunstwerken in het Museu Colecao Berardo. Ook aan historische gebouwen ontbreekt het er niet; een van de beroemdste oude kloosters is bijvoorbeeld Mosteiro dos Jeronimos in Belem. Baixa is de wijk waarin het Rossio-plein ligt, Bairro Alto staat bekend om het levendige horeca-aanbod en het uitgaansleven. U kunt deze laatste, dertig meter hoger liggende wijk bereiken met een door Gustave Eiffel ontworpen lift: de Elevador de Sante Justa.Dag 3-5: Lissabon Evora - 3 nachten in Evora

U trekt de Alentejo in naar de plaats Evora. Onderweg komt u langs de plaats Tomar, onder deze stad liggen de resten van twee Romeinse steden; Nabantia en Sellium. In de stad vindt u het klooster Convent van Christus dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Maar ook kunt u het Castelo de Tomar bezoeken dat in het jaar 1160 gebouwd werd door de Tempeliers.
Het historische centrum van Evora is opgenomen op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. U kunt hier onder andere een Romeins aquaduct en de Romeinse tempel van Evora bezoeken. Ook de vroeg-gotische kathedraal van Evora, gebouwd van 1186 tot 1204, met een klooster uit de 14e eeuw is een bezoek waard. Ten zuidwesten van de stad ligt Anta Grande do Zambujeiro, een van de grootste hunebedden van het Iberisch schiereiland.


Dag 6-7 Evora Cascais - 2 nachten in Cascais / Estoril

Vandaag laat u de Alentejo achter en reist u richting de kust van Lissabon. Onderweg komt u langs de plaats Palmela waar het Castelo de Palmela staat. Dit kasteel staat op de top van een heuvel waarvandaan u mooie uitzichten heeft over de omgeving. Cascais bevindt zich aan de Estoril kust van Portugal, een kust die zich uitstrekt van Lissabon tot aan de Atlantische Oceaan. In Cascais kunt u het Museu Muncipal bezoeken. Dit museum bevindt zich in het paleis van de graven van Castro Guimaraes en is geschonken aan de gemeente Cascais in 1927. U kunt hier zien hoe de Portugese adel aan het begin van deze eeuw woonde. Ook het Museu do Mar (Zeemuseum) is een bezoek waard. Dit museum staat in het teken van de vissers en tradities van de stad Cascais. De Costa de Lisboa - letterlijk de kust van Lissabon - is een van de populairste vakantiegebieden van Portugal. Niet gek, want u vindt er prachtige baaien, tientallen heerlijke zandstranden en een helderblauwe zee die u uitnodigt om een verfrissende duik te nemen. Bovendien is er meer te doen dan alleen zonnen en zwemmen. U kunt in de omgeving verschillende sporten beoefenen, en ook aan natuur en lokale cultuur is er geen gebrek. Een bezoek aan het paleis van Pena in Sintra is ook een aanrader.


Dag 8: Lissabon en terugvlucht

Vandaag reist u terug naar Nederland en afhankelijk van uw vluchtschema, kunt u op de laatste dag nog een aantal bezienswaardigheden van Lissabon bezoeken.Vluchten
U vliegt naar Lisbon Airport (LIS)
U vliegt terug vanuit Lisbon Airport (LIS)

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
 • Retourvluchten naar aanleiding van het programma
 • Luchthavenbelasting
 • 7 overnachtingen in 3-sterren hotels
 • Verzorging: logies en ontbijt
 • Huurauto, categorie small
 • Als u een optie-boeking nu plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig € 2,50
 • Reserveringskosten, eenmalig € 28,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Huur GPS-systeem
 • Evt. aanschaf van een routekaart


Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

 • Huurauto, categorie Small
 • Ongelimiteerde kilometers
 • WA-dekking van € 7,5 miljoen
 • Schadeverzekering (CDW)
 • Diefstalverzekering (TP)
 • Terugbetaling eigen risico
 • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
 • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

 • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
 • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.Overige Informatie

Dag tot Dag

 • Dag 1-2: Vertrek naar Lissabon - 2 overnachtingen in Lissabon
 • Dag 3-5: Lissabon Evora - 3 nachten in Evora
 • Dag 6-7 Evora Cascais - 2 nachten in Cascais / Estoril
 • Dag 8: Lissabon en terugvlucht

U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze. 
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een reisoverzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens, een beschrijving van de hotelaccommodaties en eventueel de autohuurvoorwaarden kunt teruglezen. 
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen. 

Als u een optie-boeking plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.

Wij proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

De optie boeking wordt pas definitief bevestigd, nadat wij u een reisoverzicht hebben toegezonden en u daarvoor uw akkoord heeft gegeven. 

Beschikbaarheid

Reserveringen kunnen wij pas definitief aan u bevestigen nadat wij de beschikbaarheid van de vluchten en accommodatie voor u gecontroleerd hebben. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per e-mail heeft ontvangen. We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.
E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail